As Oy Soljan Sinfonia, Pirkkala

Asunnot | C22

Esittelykuvat ovat suunnittelijan taiteellisia näkemyksiä, eivät alueen ja sen tulevien asuntojen yksityiskohtaisia kuvauksia. Rakentaja pidättää oikeuden tarkennuksiin/muutoksiin sekä oikeuden rakenteiden ja materiaalien osalta vaihtaa ne toisiin samanarvoisiin. Visualisoinneissa osittain lisähintaisia tuotteita ja materiaaleja. Hintaan sisältyvät materiaalit esitelty tarkemmin esitteen rakennustapaselostuksessa ja erillisessä materiaaliesitteessä.

C22

4-5H + KT + S
109 m2

Tässä ylellinen kaksikerroksinen koti 76-neliöisellä omalla kattoterassilla!

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avointa tilaa, johon luonnonvalo tulvii suuresta määrästä ikkunapintaa. Keittiön tasokas varustelu on toteutettu integroiduin kodinkonein. Kylpyhuoneen laatat ovat korkeatasoista Villeroy&Bochin Marmochic-sarjaa. Asunnossa kaksi kylpyhuonetta, sekä yläkerran makuuhuoneen että saunan yhteydessä. Lisäksi asunnosta löytyy arkea helpottamaan vaatehuone, erillinen wc, ilmalämpöpumppu ja kodinhoitohuone.

Tästä todellisesta premium-luokan kodista löytyy valtavan terassin lisäksi koko asunnon levyinen, Profin-lasiliukuovilla varustettu lasitettu jättiparveke. Optio kattoterassin osittaiselle lasitukselle.

Klikkaa kuvat suuremmaksi

Klikkaa kuvat suuremmaksi

360-virtuaaliesittely