As Oy Soljan Sinfonia, Pirkkala

Asunnot | C17

Esittelykuvat ovat suunnittelijan taiteellisia näkemyksiä, eivät alueen ja sen tulevien asuntojen yksityiskohtaisia kuvauksia. Rakentaja pidättää oikeuden tarkennuksiin/muutoksiin sekä oikeuden rakenteiden ja materiaalien osalta vaihtaa ne toisiin samanarvoisiin. Visualisoinneissa osittain lisähintaisia tuotteita ja materiaaleja. Hintaan sisältyvät materiaalit esitelty tarkemmin esitteen rakennustapaselostuksessa ja erillisessä materiaaliesitteessä.

C17

3-4H + KT + S
87 m2

Neljännen kerroksen läpitalon koti sijaitsee omassa siivessään. Kodin saa muokattua joko tilavaksi kolmioksi tai neliöksi tarpeiden mukaan.

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avointa tilaa. Keittiön tasokas varustelu on toteutettu integroiduin kodinkonein. Tilavan kylpyhuoneen laatat ovat korkeatasoista Villeroy&Bochin valikoimaa. Rentoutumaan pääsee oman saunan löylyissä.

Huoneistossa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen erillisellä kodinhoitohuoneella. Vaatesäilytykseen erinomaisen ratkaisun tarjoaa eteisen yhteydestä löytyvä vaatehuone. Ilta-auringosta voi nauttia ruhtinaallisen kokoisella, koko huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella. Huoneistoon kuuluu vakiona myös ilmalämpöpumppu.

Samanlainen pohjaratkaisu on myös seuraavissa taloyhtiön huoneistoissa:

  • C5 (2. kerros)
  • C11 (3. kerros)

Klikkaa kuvat suuremmaksi

Klikkaa kuvat suuremmaksi

360-virtuaaliesittely