As Oy Soljan Sinfonia, Pirkkala

Asunnot | C23

Esittelykuvat ovat suunnittelijan taiteellisia näkemyksiä, eivät alueen ja sen tulevien asuntojen yksityiskohtaisia kuvauksia. Rakentaja pidättää oikeuden tarkennuksiin/muutoksiin sekä oikeuden rakenteiden ja materiaalien osalta vaihtaa ne toisiin samanarvoisiin. Visualisoinneissa osittain lisähintaisia tuotteita ja materiaaleja. Hintaan sisältyvät materiaalit esitelty tarkemmin esitteen rakennustapaselostuksessa ja erillisessä materiaaliesitteessä.

C23

3H + KT + S + PARVI
65,5 m2

Ylimmän kerroksen parvellinen kolmio hurmaa valolla ja tilalla!

Master bedroomin erillinen WC ja ranskalainen parveke tuovat arkeen luksusta. 28 neliön parvitilat tekevät asunnosta ”neliöitään suuremman” ja säilytystila ei lopu heti kesken.

Asunnossa on yli 4,5 metrin huonekorkeus. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä avointa tilaa ja keittiön tasokas varustelu on toteutettu integroiduin kodinkonein. Tilavan kylpyhuoneen laatat ovat ylellistä Villeroy&Bochin Marmochic-sarjaa. Olohuoneessa on koko huoneen levyinen Profin-lasiliukuovilla varustettu lasitettu parveke luoteeseen. Huoneistoon kuuluu vakiona myös ilmalämpöpumppu.

Klikkaa kuvat suuremmaksi

Klikkaa kuvat suuremmaksi

360-virtuaaliesittely