As Oy Soljan Sinfonia, Pirkkala

Asunnot | C21

Esittelykuvat ovat suunnittelijan taiteellisia näkemyksiä, eivät alueen ja sen tulevien asuntojen yksityiskohtaisia kuvauksia. Rakentaja pidättää oikeuden tarkennuksiin/muutoksiin sekä oikeuden rakenteiden ja materiaalien osalta vaihtaa ne toisiin samanarvoisiin. Visualisoinneissa osittain lisähintaisia tuotteita ja materiaaleja. Hintaan sisältyvät materiaalit esitelty tarkemmin esitteen rakennustapaselostuksessa ja erillisessä materiaaliesitteessä.

C21

5H + KT + S
146,5 m2

Tämä asunto tarjoaa asumiseen jotain ainutlaatuista – ylellistä avointa tilaa, korkealaatuisia ratkaisuja ja jopa yksityisen kattoterassin.

Soljan Sinfonian huipennus on tämä upea kaksikerroksinen kattohuoneisto. Olohuoneessa ja saarekekeittiössä huonekorkeutta on jopa 5,65 metriä ja kahdessa makuuhuoneessa 4,59 metriä. Luonnonvaloa tulvii asuntoon monista kattoikkunoista. Keittiössä on korkealaatuiset integroidut kodinkoneet ja tilavassa kylpyhuoneessa high-end Villeroy&Bochin laatat. Kylpyhuoneita löytyy kaksi ja wc-tiloja jopa kolme kappaletta. Kahden suurimman makuuhuoneen yhteydessä on tilavat vaatehuoneet.

Tämä premium-tason koti tarjoaa myös massiivisen lasitetun parvekkeen ja 58 neliön kattoterassin. Kattoterassilla on 30 nelilön lasitettu ja katettu osuus, jonne integroidaan poreamme.

Klikkaa kuvat suuremmaksi

Klikkaa kuvat suuremmaksi

360-virtuaaliesittely